Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
100 indlæg.
Heidi Heidi skrev den maj 7, 2008 kl. 5:24 am
Hej Hanne.
Så fik jeg endelig sat mig ned for, at skrive til dig her.....Jeg har læst din bog med stor tilfredshed. Jeg synes den er rigtig godt skrevet og det er virkeligt stort og flot fortalt af dig om dit liv, som jo ikke ligefrem kan siges, at have været let...jeg var total opslugt så jeg tog hele bogen over samme dag, smiler...Jeg gemmer lige din side her i min fortrukne for mon dog ikke der kunne risikere blive udgivet flere spændende bøger fra "samme forfatter" smiler bredt...Hav en rigtig smuk sommer, med masser af solskin...
kærlig hilsen Heidi Vallentin Mortensen - www.heidioglouise.dk
bodil frølner bodil frølner skrev den maj 6, 2008 kl. 5:48 pm
Kære Hanne....Jeg har læst din bog og synes det er flot af dig at krænge hele dit liv ud på den måde....Jeg har tit tænkt på at sætte mig ned og skrive om mit sørgelige liv, men ved ikke helt hvordan jeg skal komme igang og hvordan jeg skal skrive det uden at såre nogen når der kommer nogen skjulte sandheder frem....Nu er jeg snart 59 år og den eneste lykke jeg har opnået i mit liv, er mine 3 børn, hvoraf jeg desværre har mistet den ene....Mit liv har været et rod, dog ikke med børnehjem osv som du har oplevet, mange gange har jeg ønsket at jeg kunne komme på børnehjem fordi det kun kunne blive bedre, nå jeg ville bare rose dig for bogen som satte gang i en massse tanker....Knus, kærlige hilsener og ønsker om held og lykke fremover
heidi heidi skrev den marts 17, 2008 kl. 3:36 pm
Kære Hanne.
Hold op hvor er det spændende, at du har skrevet din egen bog over dit liv, det har jeg osse tit tænkt på, at jeg kunne tænke mig, at gøre-------da jeg egentlig selv er lidt forundret over hvor meget, man egentlig kan stå igennem og stadig stå op.... istedet satte jeg mig en lørdag og bare skrev derud af på min egen hjemmeside............
Jeg vil helt sikkert købe din bog... den lyder intressant.
Vil lige ønske dig og dine kære en rigtig god påske.
Mange søde tanker.. Heidi www.heidioglouise.dk
Taka M Lyngesen Taka M Lyngesen skrev den februar 29, 2008 kl. 9:10 am
Kære Hanne.
Tak for en dejlig bog. Jeg synes du er fantastik og sej. Jeg håber/ønsker du skriver flere bøger. TAK
Mange kærlige hilsner fra Taka
Gry Granhof Nancke Gry Granhof Nancke skrev den februar 11, 2008 kl. 7:50 pm
Kære Hanne.
Jeg har læst din bog og blev meget berørt af den. Din personlige historie er meget dramatisk og som læser bliver man revet med, og jeg havde svært ved at lægge bogen fra mig. Der er dele i din historie som vækker dyb genklang i min sjæl og i mit hjerte. Og det som slog mig aller mest, mens jeg læste, er vigtigheden af at turde dele sin historie med andre, sådan så andre kommer til at føle sig knap så alene og knap så ensomme. Så tak for dit mod og tak fordi du også har givet mig mod på at få udgivet min egen historie.
Jeg ønsker dig det bedste i dit liv fremover.
Mange hilsener fra Gry
Steen Steen skrev den februar 4, 2008 kl. 10:29 am
Kære brugere af gæstebogen. Når du skriver et indlæg, skal du først skrive en kode, f.eks. qw5ms, som står lige ved siden af det første felt.
Koden forhindrer misbrug af gæstebogen.
Mange hilsner fra Steen, webmaster
Christer Junge Christer Junge skrev den december 20, 2007 kl. 3:06 pm
Kære Hanne og alle andre.
Alle ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Send en tanke til alle de børn der er anbragt uden for hjemmet i Danmark.
Så vil jeg sige til dig hanne, endnu en gan tak for en dejlig varm bog, med indelighed i.
Jeg har i al beskedenhed startet en hjemmeside, ved navn. www.danmarks-bornehjem.dk det er min mening med denne side, at alle der har hjemmesider omkring børn der mod sin vilje har været og er anbragt kan skrive i, som en slags fælles hjemmeside.
Jeg tænkte at det måske kunne blive sådan at vi kunne få dannet et fælles forum omkring, alle børnehjem og andre hjem i danmark, måske både nedlagte og eksisterende. Sådan så at alle kan skrive og sætte billeder på hjemmesiden, jeg vil opfordre til en dialog omkring dette.
Det gælder også for hjemesider som din og jeg har taget mig den frihed at indsætte dig i et fortoalbum, for folk med hjemmesider, der har med børnehjemsbørn at gøre.
Karsten Ry Karsten Ry skrev den december 16, 2007 kl. 5:38 pm
Kære søde Hanne.
Osse jeg er imponeret af din bog. For selv om jeg kender jeg dig privat , og har hørt nogle af historierne - og især problematikkerne - før, blev jeg fuldstændig revet med og måtte bare læse den næste side og den næste og så videre. Jeg græd og grinede på skift og følte mig næsten berørt inde i maven. For det er det du kan: Påvirke, gøre indtryk, sætte spor og eller bare berøre de mennesker du møder. Det er et flot stykke arbejde, du har begået - både med dit liv og din bog. Jeg skal hilse fra Betina og sige at hun synes det er en rigtig dejlig og medrivende bog.
Knus og kærlige hilsner. Karsten
Christer Tommy Junge Christer Tommy Junge skrev den december 12, 2007 kl. 8:54 am
Kære Hanne.
Tak for en god bog og for den lille hilsen du satte i min gæstebog.
Jeg har haft forrygende travlt med hjemmesiderne.4 om www. Klintebjerg-Bornehjem.dk www.klintebjerg-bornehjem.webbyen.dk www.nielsen-junges-fotobog.dk www.danmarks-bornehjem.dk
Jeg har sat et link til dig på den først nævnte side. Tusind tak for den god og varme bog, gid jeg kunne skrive min bare halvt så godt, så er meget vundet. Du og dine må have en glædelig jul og få et rigtigt godt nytår!
Kærlig Hilsen Christer.1 ny om Danmarks-Børnehjem.dk
Frank Jeppsson Frank Jeppsson skrev den november 27, 2007 kl. 7:29 pm
Kære Hanne. Tak for en rigtig god bog, og tak fordi du ville dele dine oplevelser med mig. Bogen er så levende beskrevet, at man indlever sig i din verden. Den foregår også i et utroligt tempo. Jeg kan ikke mindes, jeg har haft så svært ved at lægge en bog fra mig.
Du er en utrolig stærk kvinde. At give 3 børn en så god opvækst under de forhold. Din enorme energi. Alle de gange du har pakket alene og flyttet. Lavet indhegning, grissehus og meget mere. Du klager aldrig over at knokle. Og din medrivende glæde. Glæden over livet, og når det går godt. Hvor har du dog været uheldig med alle dine mænd. Du fortjener da meget bedre, også selv om dit selvværd er lille. Du er meget mere værd end de fleste. Godt klaret at komme ud af dine misbrug og fået styr på dit liv. Du er en meget stærk kvinde, og jeg beundrer dig meget.
Mange varme knus og tanker fra din ven Frank
Winnie Fersmark Winnie Fersmark skrev den november 17, 2007 kl. 10:55 am
Kære Hanne! Vi byttede bøger. Du fik min "Maria" og jeg din "Dagbogsblade fra et Mælkebøttebarn. Vejen ender i begge værker i Vissenbjerg. Det er en flot og medrivende bog, du har skrevet. Selv om grundtemaet er traumatisk - den negative sociale arv - formår du i et lavmælt, ærligt sprog at skrive dig ud af traumet, mens du hen ad vejen med stigende psykologisk indsigt og det for dig så typiske varme glimt i øjet tilgiver dine skæve eksistenser. Forløsning. Oven på asken af fortidens nedbrændte by står nu en ny Hanne. Befriet, udfriet og hel. Tak for en levende og medrivende læseoplevelse! Winnie freelancejournalist, forfatter.
Flemming Flemming skrev den november 10, 2007 kl. 6:06 pm
Tak for det delte, du har da lært livets skygge sider at kende, dejligt have mødt dig med smil på læben, latter gør meget, det at grine af ingenting, ikke på andres bekostning, fik ringet til vennerne, rart få gjordt alt i tide, hvis muligt, du er et fantastisk menneske, glæder mig til at møde dig til en omgang latter weeeee kram Flemming fra svømmehallen 10/11 god weekend
Lilli Tønnesen Lilli Tønnesen skrev den oktober 30, 2007 kl. 5:11 pm
Kære Hanne
Jeg er spænd på om det lykkedes,fordi jeg skrev igår,men den kode jeg skulle skrive,var ikke rigtig skrevet af
Men,tusind tak for en dejlig bog, jeg er nu kommet dertil, hvor det har været vinter på langeland
Jeg læser lidt ad gangen, når jeg sidder på kanten og Nadja svømmer,det er mine fri timer,stille og rolige,benene oppe,kaffe ved min side.
Sjovt er det jo, vi har også gået i samme skole, samme fritidshjem, mon du har gået i børnehaven børnely??
Den mindes jeg med glæde jeg boede i Jægergårdsgade, nede overfor oliemøllen Jeg er spænd på at læse videre, syntes at du har gjort det rigtig godt, og det trods at du har været på bøgholdt. Det kunne være rigtig spændende at høre hvorledes at det er gået de andre fra den tid, hvor mange er bukket under osv.
Jeg har lidt kontakt med en fra tiden, og så har jeg også haft kontakt til Arvid som var pæd. derude
Det var ham,som genkendte mig for ca. 10 år siden, jeg arbejdede oppe på bethesda, hvor han var til møde, så sås vi nogle gange, sendte jule hilsner til hinanden, men jeg lod det glide ud. Men lidt sjovt at han genkendte mig, havde nok gjort et godt indtryk, Jeg håber da, st vi engang kan møde og sludre
Knus fra et andet mælkebøttebarn,Lilli
Ps: Nadja satte lige ny dansk rekord i 400 medley her i weekenden
Grethe Fredberg Grethe Fredberg skrev den oktober 4, 2007 kl. 7:08 pm
Kære Hanne.
Hvor er det godt. at du til trods for dit svære liv, har haft mod og overskud til at skrive din bog. Du er jo en glimrende fortæller og det er en medrivende og god bog fuld af varme og stærke følelser. Og vrede.
Jeg håber, din bog vil blive læst af mange og især af dem, der bestemmer og som har magten til at få fjernet den negative sociale arv.
Kærlig hilsen. Grethe.
Peter Kramer Peter Kramer skrev den september 28, 2007 kl. 9:57 pm
Hej ligesindede.
Det er dejligt at hører, se og medføle andre mønstrebrydere. Stort tillykke med frugten af dit arbejde, det er squ fortjent.
Poul-Erik Poul-Erik skrev den september 20, 2007 kl. 5:32 pm
Hej Mælkebøttebarn. Er lige nysgerrig for et se hvordan en anden "børnehjemsunge" ser ud og blev igen overrasket, da jeg altid har troed´at man kunne genkende et eller andet træk, hos os tidligere anbragte. Men det er vist "kun" indeni vi er anderledes. Nå, det var bare lige lidt filosofi (tror jeg) ville bare hilse på og sige velkommen i vores forening.
Mange hilsener fra Poul-Erik
Majbritt Lund Majbritt Lund skrev den juli 28, 2007 kl. 12:38 pm
Hej. Jeg er freelancejournalist og har læst om din bog. Jeg overvejer om jeg kan sælge en artikel om dit liv til et af ugebladene, hvis du er interesseret i det. I så fald vil jeg gerne vide hvad der fik dig til at bryde den sociale arv og hvor du fandt overskuddet til det. Hvilken slags liv lever du i dag? Hvor bor du? Og lige for en ordens skyld vil jeg også gerne vide, om din historie har været i nogle af ugebladene. Du er velkommen til at kontakte mig enten på mail eller 27 12 11 14. Med venlig hilsen Majbritt Lund
Hanne Fureby Hanne Fureby skrev den juli 22, 2007 kl. 8:07 pm
En lille test - der er indkommet klage over, at gæstebog indlæg driller. Så vil lige se om det gælder for alle....Og nu jeg er her. TAK for den dejlige respons på min bog. Hvis i vidste hvordan det varmer. TAK til alle som har skrevet.
Og rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle. Varme tanker fra Hanne!
Marian Mather Marian Mather skrev den juli 11, 2007 kl. 1:43 pm
Hej Hanne. Måske du studser over navnet. ?? Ok, jeg er en af dine kusiner (din farbror Vilhelm (Ville) ) `s datter. Jeg hed før Marian Nielsen. Jeg har ikke læst din bog endnu. Hørte først om den i radioen i søndags. Skal have købt den. Jeg skriver fra mit arbejde, så jeg kan ikke bestille den hos dig endnu, da det ikke er tilladt at købe - sælge fra arbejdspladsen. Hvis du skriver til min E-mail adr. med oplysning om din adr. kan jeg måske derfra bestille bogen hos. dig. Skal også lige fortælle dig at du ligner familien i udseende, især din faster Edith (Ditte). Der er iøvrigt kun 1 farbror tilbage i familien.
Hilsen Marian (i familien kaldet Søs)
Torben Olsen Torben Olsen skrev den juni 15, 2007 kl. 2:14 am
Hej Hanne - Det er et hårdt emne du behandler på en sublim måde.
Kom gerne med mere af samme slags

Ha´det godt Hilsen Torben