Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
100 indlæg.
Poul Erik Kristiansen Poul Erik Kristiansen skrev den november 7, 2023 kl. 5:19 pm
Jeg er i dag færdig med at høre din lydbog og det var en stor fornøjelse ,og rigtigt godt fortalt det fortæller rigtigt meget om den cociale arv hvad vi hver især har med i rygsækken fra vores barndom på godt og ondt
Jeg kan så berette om min fantastiske barndom vi var seks søskende opvokset på en lille landejendom ude på heden i en tryk hjem og det må man sige at være heldig.
Men jeg har kendskab til mange børn der kom på børnehjem da de voksede op i hjem med alkohold,
Og jeg tror også at mange børn er presset i dag som giver mistrivelse og skoleværing.
Hvad kan samfundet gøre ved det ?
marianne olsen marianne olsen skrev den juli 3, 2023 kl. 10:42 am
hej Hanne samt andre, som tænker på at læse borgen. (læs den)

Jeg fik bogen i hånden d 1/7-23. Jeg gik i gang med at læse den, og jeg læste den fra lørdag eftermiddag til søndag den 2/7-23, DVS, jeg læste den ud i et streg. Jeg kunne ikke lægge bogen fra mig, fordi den BARE er så fantastiske, Den er skrevet i et sprog som alle kan forstå hvad Hanne har været igennem ift hendes barndom, ungdom og nu hendes voksen liv. Jeg synes også det er stærk af Hanne, at hun bare tør skrive om hvordan hendes opvækst har været i stedet for, at skjule hvad hun har været igennem. Bogen viser en stærk og sej kvinde som er kommet godt frem i livet. trods dårlig odds i livet indtil nu..Jeg vil anbefale den til alle, da den kan sætte tanker i gang, hvordan man ikke skal være som forældre, (selvom jeg tror og håber, at alle forældre gør hvad man kan for ens barn), for dem der pt. er forældre samt kommende forældre
Hanne Hanne skrev den april 12, 2023 kl. 4:05 pm
Min gæstebog har været ude af drift.
Nu kører den igen, så indlæg gør mig glad.
Varme hilsner fra Hanne
Anita Ivankovic Anita Ivankovic skrev den marts 13, 2023 kl. 9:18 am
Hej Hanne
Vi mødte hinanden på camping pladsen i sommeren 2013.
Jeg varde lejr chef og vi fandt hurtigt sammen. vores venskab er skønt og vi har da også mødt hinanden ind i mellem.Jeg har læst din bog flere gange og hele min familie har alle læst den, det er en fantastisk bog og jeg syntes du skal skrive videre på hvordan du nu er kommet videre. Håber snart at se dig og husbond igen knus fra anita
Karen Schultz Karen Schultz skrev den marts 12, 2023 kl. 12:01 pm
Hjertelig tak! <3
Karen Margrethe Provstgaard Olesen Karen Margrethe Provstgaard Olesen skrev den januar 21, 2023 kl. 11:10 am
Kære ❤Jeg skriver som jeg kender dig og det føles sådan da jeg har læst din fantastiske gode og beskrivende bog . Jeg oplever mange fælles træk og jeg oplever også selv og være et mælkebøttebarn der har brudt den sociale arv. Jeg er nu blevet inspireret til og skrive min bog færdig så andre kan læse lidt om min historie . TAK af ❤Karen-Margrethe
Karina steinke Karina steinke skrev den september 20, 2018 kl. 5:58 pm
Hej Hanne
Vi mødtes hos Oscar Plougmann i april i år, til udgivelsen af anbragtes børns børn.Jeg købte din bog og har nu fået læst den.
Den røre mig meget og synes det er flot du er hvor du er i dag, det en lang sej kamp.
Din bog giver mig indblik i at jeg ikke står alene, har ikke haft det når så hårdt som du beskriver i din bog, men har mine egne kampe.
Lige pt kæmper jeg en kamp for min mellemste søn og er begyndt at arbejde med mig selv og kigge i bagagen, for selv om man prøver at bryde den sociale arv, er der meget der kommer med .Da vi snakkede sammen i april, fik du mig til at se indad og fik mig til at arbejde med de problemer jeg kæmper med, for det skal du have stor tak.
Så tusinde tak for din åbenhed og ærlighed.
Mvh karina
Hanne Fureby Hanne Fureby skrev den august 17, 2018 kl. 7:40 am
Hej Marianne.
TAK for dit indlæg i min gæstebog. Det gør mig meget glad. Jeg tror min styrke kom af fortvivlelse vrede og dårlige mønstre i mit voksenliv.
Jeg var i forhold der ikke var gode for mig og havde travlt med at prøve at ændre mine partnere.
Da jeg begyndte at læse selvudviklings bøger samt gå i terapi - begyndte jeg at kigge på egen adfærd.
Jeg tror fuldt og fast på - "Uden indsigt / viden - ingen mulighed for varige ændringer". 2 skridt frem og et tilbage er jo også fremgang.
Og som du kæmper jeg endnu - det er nok livslangt. Tager problemer som udfordringer - jeg kan lære af.
Stor respekt for du kæmper og bryder dårlig adfærd / mønstre.
Marianne Thomsen Marianne Thomsen skrev den august 12, 2018 kl. 3:30 pm
Hej Hanne
Tak for læsning af din bog. Jeg er selv et mælkebøttebarn. Har brudt mønstre både hvad angår min fars og mors måde at takle livets problematikker. Kæmper stadig. Jeg ligger ikke låg på - og hvor viljestyrken kommer fra er helt klart mit store omdrejningspunkt. Hvor tænker du din viljestyrke kommer fra? Din lyst til at ændre kurs?
Kh Marianne
Andeas Jakobsen Andeas Jakobsen skrev den marts 15, 2018 kl. 9:49 am
jeg er 94 år, og blev gift med en veninde til Alice, i 1948. vi boede i Risskov på samme tid som Alice og Poul og jeg kendte dem skam meget godt, sjovt nok, men det er jo længe siden.
Jeanette Rosenquist Jeanette Rosenquist skrev den januar 24, 2018 kl. 7:15 am
Tak for din fantastisk åbne og ærlige beretning. Min dybeste respekt.
Britta Britta skrev den juni 18, 2016 kl. 7:18 pm
Jeg har netop hørt din lydbog. Du har godt nok været meget igennem. Du har bestemt ikke haft et nemt barne eller voksen liv. Og alligevel har du formået at komme så langt. Jeg beundre dig for at du har fået dit liv skrevet ned, så andre kan få glæde af det bedskab du sender i denne bog. Du har brudt den sociale negative arv. God vind i dit liv.
Annette Bøgstrup Annette Bøgstrup skrev den december 16, 2015 kl. 7:33 pm
Jeg kan kun anbefale at læse Hannes bog "Mælkebøtten" . Det er en gysende, realistisk og tankevækkende hverdagsfortælling. Den giver et fantastisk billede af, hvor svært det er at bryde den sociale arv. Hanne formår hele bogen igennem, at være hudløs ærlig og autentisk. Den får PPPPPP fra mig.
Kaj Kaj skrev den december 4, 2015 kl. 10:47 am
Jeg købte Lydbog cd til min søster som ikke læser mange bøger.
Jeg kom til at høre med. Vi kunne slet ikke løsrive os.
Hvilken god lydbog, hurtig levering og flot indtalt af Randi Winther. Jeg har hørt mange lydbøger - denne er absolut anbefalings værdig. Hvilken tankevækkende og lærerig fortælling. Den gik dybt ind og berørte os.
Respekt til kvinden bag.
Varme hilsner fra Susanne og Kaj
Anette Seerup Anette Seerup skrev den september 17, 2014 kl. 1:26 pm
Kære Hanne
Jeg stod og skulle på ferie og fandt din bog helt tilfældigt på biblioteket.
Normalt læser jeg ikke ret mange bøger, da min tid altid er knap, men heldigvis "fandt" jeg tiden til din fantastiske bog.
Din bog viste sig at give mig svar på rigtig mange af de spørgsmål, som jeg har tumlet med det meste af mit voksenliv.
Omsorgssvigt i barndommen giver ar på sjælen, og jeg kunne i den grad nikke genkendende til dine uhensigtsmæssige mønstre, vaner og måde at "lægge låg på", når tingene gjorde for ondt og kom for tæt på.
Din bog gav mig i den grad stof til at reflektere over mit eget liv samtidig med, at jeg fandt svar på, hvorfor jeg, især i pressede og følelsesmæssige situationer, reagerer som jeg gør.
Tusind tak fordi du gav mig et indblik i netop dit liv.
Mange hilsner Anette
Bente Jensen Bente Jensen skrev den februar 19, 2014 kl. 11:04 am
Kære Hanne
Så har jeg læst bogen færdig. Jeg må sige, at jeg er fuld af beundring - og ganske overvældet. Det er en meget bevægende bog du har skrevet, - jeg er virkelig bevæget over din styrke, hvordan du nærmest nogle gange "hiver dig selv op ved håret", bevæget over hvordan du gennem dit liv har kæmpet - og hver gang rejst dig en gang mere end du er faldet, og det er jo ret så vigtigt, at man rejser sig en gang mere, end man falder - ikke blive liggende. Det er der heldigvis for meget kampånd i dig til....Jeg synes, at det er en fantastisk bog, - dyb og meget tankevækkende - som jeg helt sikkert vil anbefale rigtig mange blandt familie, venner og bekendte at læse... Mange varme hilsner og tanker fra Bente
Jesper van der Schaft Jesper van der Schaft skrev den januar 20, 2014 kl. 7:45 am
En hyldest til alle, som tør at stå frem og fortælle om deres vanskelige/dårlige opvækst
Tusind tak til Hanne Furebyÿ for hendes beskrivelse af sit liv - ind til videre - i din selvbiografi "Mælkebøttebarn." Du - Hanne - har gået fra fiasko til succes "firkantet sagt." Jeg kan følge dig meget af det, du har beskrevet.
Men nej jeg er ikke kommet ind i en familie - i mit tilfælde som adopteret -, hvor mine adoptanter, var misbrugere - alkohol eller narko - de var ordentlige mennesker ud af til. Lige som Hanne Mulvad Nielsenÿs forældre. Hanne Mulvad har skrevet "Send lagkagen rundt igen." Men mine adoptanter kunne ikke give mig den kærlighed, som jeg havde behov. Ikke noget om snak om sex, følelser og i den dur...og hvis jeg gjorde noget, som ikke var så smart, så slag i rumpen, værelsesarrest eller hevet op om natten til krydsforhør. Hvorfor f..... forklarede de mig ikke om livet? Første gang jeg stak af hjemmefra, var jeg 8-9 år.
Nå nu skal jeg ikke fortælle om hele min opvækst her, når det er en hyldest til dem, som tør at stå frem og fortælle om deres vanskelige/dårlige opvækst. Derfor vil jeg takke alle, som Hanne Fureby, Hanne Mulvad Nielsen, Lisbeth Zornig Andersen og mange andre for deres selvbiografier om, at de har kunnet ændre deres vanskelige/dårlige opvækst til noget positivt senere hen i deres liv.
Med venlig hilsen
Jesper van der Schaft
Aase Aase skrev den januar 17, 2014 kl. 7:13 pm
Kære Hanne
Jeg har netop med stor interesse læst din bog ”Dagbogsblade fra et Mælkebøttebarn”, og jeg skal helt sikkert læse den igen, da jeg nærmest ”slugte” den ved første gennemlæsning.
Tak fordi du i din bog har haft mod til at brede dit liv ud og dele dine livserfaringer. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil få nogle AHA-oplevelser og tænke ”OK – jeg er ikke alene om at have oplevet svigt.” Bogen giver virkelig stof til eftertanke og ikke mindst til bearbejdelse af erindringer om handlinger eller mangel på samme i stedet for at blive ved med at ”lægge låg på”. Jeg håber, at rigtig mange læser din bog, da den både er ærlig og en øjenåbner. Dine børn har god grund til at være stolte af dig.
Kærlig hilsen Aase
Jesper van der Schaft; Jesper van der Schaft; skrev den januar 9, 2014 kl. 9:45 am
Er i gang med at læse den. Og jeg må indrømme, at den ikke skal bruges som godnat læsning. For der er så meget dybde i den, at man skal tænke og reflektere over den. Den er anbefalelsesværdig at købe og læse. Tusind tak, fordi du - Hanne Fureby - sendte den signeret til mig...
Lone Kildahl Lone Kildahl skrev den april 17, 2013 kl. 11:31 am
Hej Hanne
En god stærk bog som jeg kan nikke genkendende til. Jeg synes du er en super heltinde som åben og ærlig fortælling om dit liv. Bogen har hjulpet mig meget til at reflektere over mit eget liv, og det giver mig styrke at vide at jeg ikke er alene. Negativ social arv, er en tung ting at bære rundt på, og den vil nok altid sidde i os, men hvor der er vilje er der vej, det viser du os tydeligt i din bog
Kærlig hilsen
Lone