Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
94 indlæg.
Karina steinke Karina steinke skrev den september 20, 2018 kl. 5:58 pm:
Hej Hanne
Vi mødtes hos Oscar Plougmann i april i år, til udgivelsen af anbragtes børns børn.Jeg købte din bog og har nu fået læst den.
Den røre mig meget og synes det er flot du er hvor du er i dag, det en lang sej kamp.
Din bog giver mig indblik i at jeg ikke står alene, har ikke haft det når så hårdt som du beskriver i din bog, men har mine egne kampe.
Lige pt kæmper jeg en kamp for min mellemste søn og er begyndt at arbejde med mig selv og kigge i bagagen, for selv om man prøver at bryde den sociale arv, er der meget der kommer med .Da vi snakkede sammen i april, fik du mig til at se indad og fik mig til at arbejde med de problemer jeg kæmper med, for det skal du have stor tak.
Så tusinde tak for din åbenhed og ærlighed.
Mvh karina
Hanne Fureby Hanne Fureby skrev den august 17, 2018 kl. 7:40 am:
Hej Marianne.
TAK for dit indlæg i min gæstebog. Det gør mig meget glad. Jeg tror min styrke kom af fortvivlelse vrede og dårlige mønstre i mit voksenliv.
Jeg var i forhold der ikke var gode for mig og havde travlt med at prøve at ændre mine partnere.
Da jeg begyndte at læse selvudviklings bøger samt gå i terapi - begyndte jeg at kigge på egen adfærd.
Jeg tror fuldt og fast på - "Uden indsigt / viden - ingen mulighed for varige ændringer". 2 skridt frem og et tilbage er jo også fremgang.
Og som du kæmper jeg endnu - det er nok livslangt. Tager problemer som udfordringer - jeg kan lære af.
Stor respekt for du kæmper og bryder dårlig adfærd / mønstre.
Marianne Thomsen Marianne Thomsen skrev den august 12, 2018 kl. 3:30 pm:
Hej Hanne
Tak for læsning af din bog. Jeg er selv et mælkebøttebarn. Har brudt mønstre både hvad angår min fars og mors måde at takle livets problematikker. Kæmper stadig. Jeg ligger ikke låg på - og hvor viljestyrken kommer fra er helt klart mit store omdrejningspunkt. Hvor tænker du din viljestyrke kommer fra? Din lyst til at ændre kurs?
Kh Marianne
Andeas Jakobsen Andeas Jakobsen skrev den marts 15, 2018 kl. 9:49 am:
jeg er 94 år, og blev gift med en veninde til Alice, i 1948. vi boede i Risskov på samme tid som Alice og Poul og jeg kendte dem skam meget godt, sjovt nok, men det er jo længe siden.
Jeanette Rosenquist Jeanette Rosenquist skrev den januar 24, 2018 kl. 7:15 am:
Tak for din fantastisk åbne og ærlige beretning. Min dybeste respekt.
Britta Britta skrev den juni 18, 2016 kl. 7:18 pm:
Jeg har netop hørt din lydbog. Du har godt nok været meget igennem. Du har bestemt ikke haft et nemt barne eller voksen liv. Og alligevel har du formået at komme så langt. Jeg beundre dig for at du har fået dit liv skrevet ned, så andre kan få glæde af det bedskab du sender i denne bog. Du har brudt den sociale negative arv. God vind i dit liv.
Annette Bøgstrup Annette Bøgstrup skrev den december 16, 2015 kl. 7:33 pm:
Jeg kan kun anbefale at læse Hannes bog "Mælkebøtten" . Det er en gysende, realistisk og tankevækkende hverdagsfortælling. Den giver et fantastisk billede af, hvor svært det er at bryde den sociale arv. Hanne formår hele bogen igennem, at være hudløs ærlig og autentisk. Den får PPPPPP fra mig.
Kaj Kaj skrev den december 4, 2015 kl. 10:47 am:
Jeg købte Lydbog cd til min søster som ikke læser mange bøger.
Jeg kom til at høre med. Vi kunne slet ikke løsrive os.
Hvilken god lydbog, hurtig levering og flot indtalt af Randi Winther. Jeg har hørt mange lydbøger - denne er absolut anbefalings værdig. Hvilken tankevækkende og lærerig fortælling. Den gik dybt ind og berørte os.
Respekt til kvinden bag.
Varme hilsner fra Susanne og Kaj
Anette Seerup Anette Seerup skrev den september 17, 2014 kl. 1:26 pm:
Kære Hanne
Jeg stod og skulle på ferie og fandt din bog helt tilfældigt på biblioteket.
Normalt læser jeg ikke ret mange bøger, da min tid altid er knap, men heldigvis "fandt" jeg tiden til din fantastiske bog.
Din bog viste sig at give mig svar på rigtig mange af de spørgsmål, som jeg har tumlet med det meste af mit voksenliv.
Omsorgssvigt i barndommen giver ar på sjælen, og jeg kunne i den grad nikke genkendende til dine uhensigtsmæssige mønstre, vaner og måde at "lægge låg på", når tingene gjorde for ondt og kom for tæt på.
Din bog gav mig i den grad stof til at reflektere over mit eget liv samtidig med, at jeg fandt svar på, hvorfor jeg, især i pressede og følelsesmæssige situationer, reagerer som jeg gør.
Tusind tak fordi du gav mig et indblik i netop dit liv.
Mange hilsner Anette
Bente Jensen Bente Jensen skrev den februar 19, 2014 kl. 11:04 am:
Kære Hanne
Så har jeg læst bogen færdig. Jeg må sige, at jeg er fuld af beundring - og ganske overvældet. Det er en meget bevægende bog du har skrevet, - jeg er virkelig bevæget over din styrke, hvordan du nærmest nogle gange "hiver dig selv op ved håret", bevæget over hvordan du gennem dit liv har kæmpet - og hver gang rejst dig en gang mere end du er faldet, og det er jo ret så vigtigt, at man rejser sig en gang mere, end man falder - ikke blive liggende. Det er der heldigvis for meget kampånd i dig til....Jeg synes, at det er en fantastisk bog, - dyb og meget tankevækkende - som jeg helt sikkert vil anbefale rigtig mange blandt familie, venner og bekendte at læse... Mange varme hilsner og tanker fra Bente
Jesper van der Schaft Jesper van der Schaft skrev den januar 20, 2014 kl. 7:45 am:
En hyldest til alle, som tør at stå frem og fortælle om deres vanskelige/dårlige opvækst
Tusind tak til Hanne Furebyÿ for hendes beskrivelse af sit liv - ind til videre - i din selvbiografi "Mælkebøttebarn." Du - Hanne - har gået fra fiasko til succes "firkantet sagt." Jeg kan følge dig meget af det, du har beskrevet.
Men nej jeg er ikke kommet ind i en familie - i mit tilfælde som adopteret -, hvor mine adoptanter, var misbrugere - alkohol eller narko - de var ordentlige mennesker ud af til. Lige som Hanne Mulvad Nielsenÿs forældre. Hanne Mulvad har skrevet "Send lagkagen rundt igen." Men mine adoptanter kunne ikke give mig den kærlighed, som jeg havde behov. Ikke noget om snak om sex, følelser og i den dur...og hvis jeg gjorde noget, som ikke var så smart, så slag i rumpen, værelsesarrest eller hevet op om natten til krydsforhør. Hvorfor f..... forklarede de mig ikke om livet? Første gang jeg stak af hjemmefra, var jeg 8-9 år.
Nå nu skal jeg ikke fortælle om hele min opvækst her, når det er en hyldest til dem, som tør at stå frem og fortælle om deres vanskelige/dårlige opvækst. Derfor vil jeg takke alle, som Hanne Fureby, Hanne Mulvad Nielsen, Lisbeth Zornig Andersen og mange andre for deres selvbiografier om, at de har kunnet ændre deres vanskelige/dårlige opvækst til noget positivt senere hen i deres liv.
Med venlig hilsen
Jesper van der Schaft
Aase Aase skrev den januar 17, 2014 kl. 7:13 pm:
Kære Hanne
Jeg har netop med stor interesse læst din bog ”Dagbogsblade fra et Mælkebøttebarn”, og jeg skal helt sikkert læse den igen, da jeg nærmest ”slugte” den ved første gennemlæsning.
Tak fordi du i din bog har haft mod til at brede dit liv ud og dele dine livserfaringer. Jeg er overbevist om, at rigtig mange vil få nogle AHA-oplevelser og tænke ”OK – jeg er ikke alene om at have oplevet svigt.” Bogen giver virkelig stof til eftertanke og ikke mindst til bearbejdelse af erindringer om handlinger eller mangel på samme i stedet for at blive ved med at ”lægge låg på”. Jeg håber, at rigtig mange læser din bog, da den både er ærlig og en øjenåbner. Dine børn har god grund til at være stolte af dig.
Kærlig hilsen Aase
Jesper van der Schaft; Jesper van der Schaft; skrev den januar 9, 2014 kl. 9:45 am:
Er i gang med at læse den. Og jeg må indrømme, at den ikke skal bruges som godnat læsning. For der er så meget dybde i den, at man skal tænke og reflektere over den. Den er anbefalelsesværdig at købe og læse. Tusind tak, fordi du - Hanne Fureby - sendte den signeret til mig...
Lone Kildahl Lone Kildahl skrev den april 17, 2013 kl. 11:31 am:
Hej Hanne
En god stærk bog som jeg kan nikke genkendende til. Jeg synes du er en super heltinde som åben og ærlig fortælling om dit liv. Bogen har hjulpet mig meget til at reflektere over mit eget liv, og det giver mig styrke at vide at jeg ikke er alene. Negativ social arv, er en tung ting at bære rundt på, og den vil nok altid sidde i os, men hvor der er vilje er der vej, det viser du os tydeligt i din bog
Kærlig hilsen
Lone
Jytte Marguerita Andersen Jytte Marguerita Andersen skrev den marts 12, 2013 kl. 7:47 pm:
Kære Hanne.
Jeg vandt jo din dejlige bog lige før jul. Da jeg først bedyndte at læse den, var det ikke muligt at lægge den fra mig, før jeg havde læst den færdig. Det resulterede i at jeg selvfølgelig måtte læse den en gang til. Det er en rigtig god bog og skrevet i et sprog, så alle kan følge med. Du fortæller ikke bare om dit liv, men gør det på en meget flot måde, der viser hvilken styrke du også indeholder. Jeg har allerede lånt bogen videre til min datter, der studerer til socialrådgiver og har fået at vide, at der ikke eksisterer noget der hedder den sociale arv. Jeg håber da at de læser din bog og ændrer opfattelse.
I den forening for pårørende til alkoholmisbrugere, som jeg er leder af, vil vi også bruge din bog i vores læsegruppe og jeg håber den vil bidrage til nogen gode samtaler om emnet. Endnu en gang tusind, tusind tak for bogen og gå bare i gang med nogle flere, jeg er sikker på du har flere der gerne vil fortælles.
De bedste hilsner og masser af positiv energi til dig.
Hilsen Jytte
Laila Ammitsbøl Laila Ammitsbøl skrev den februar 11, 2013 kl. 5:31 am:
Kære Hanne!
Mange tak for din bog! Den er ærlig og stærk. Det slog mig gang på gang under læsningen at du er en sej overlever. Men faktisk synes jeg bogens største styrke, er at du også viser din sårbarhed og tør tale om de ting, der er svære at ændre.
Din sejhed og styrke virker inspirerende for mig og andre, der er vokset op under forhold, der brød mere ned end de byggede op.
Mange hilsner
Laila
Signe Ryge Signe Ryge skrev den september 17, 2012 kl. 6:12 am:
Kære Hanne.
Tak for en fin stund i dit gode selskab i sidste uge. Du har skrevet en flot, indsigtsfuld og bevægende bog - helt uden sentimentalitet. Og du var supergod til at fortælle om den. Jeg er sikker på, at vi har fået lavet et godt program
Bedste hilsner
Signe
Lillian Jessen Lillian Jessen skrev den august 24, 2012 kl. 11:17 am:
Kære Hanne, Tak for din ærlige bog, for at vise os din sårbarhed og for at dele dine kampe med os læsere. Din bog har givet mig et dybt indblik i en verden, jeg ikke kendte til. Jeg beundrer dig for din kampånd og evnen til at komme styrket ud på den "anden side". Jeg er sikker på, at du er et forbillede for mange.
Lad os håbe at din bog kan være mere til, at de mennesker der ser disse børn, er mere opmærksomme og ikke blot vender det blinde øje til og tænker, at det nok ikke er så slemt. Lad os alle holde øjnene åbne!
De bedste hilsner Lillian
Nina-Maj Bentzen Nina-Maj Bentzen skrev den juli 10, 2012 kl. 8:30 pm:
Kære Hanne
Tak for en vidunderlig bog og din ærlighed! Selv kommer jeg fra en traumatisk barndom og har i godt 12 år levet som misbruger, da jeg ikke havde fået bearbejdet de sår jeg har fået på sjælen af netop denne barndom. Men har nu 4 år clean , er forlovet og venter barn med min dejlige Iannik <3 Og alt dette er grundet at jeg begyndte at søge hjælp. både proffesionelt, men også selvhjælp. Og det må man sige din bog er! Det er så vigtigt for os mælkebøtter, at finde andre vi kan identificerer os med, så vi ikke føler os så alene i verden. Og ligeså skræmmende det kan være at læse giver det samtidig en ro, at vide hvor du er nu. Det samme føler jeg når jeg læser Lisbeth Zornig Andersens bog : Vrede er mit mellemnavn. det er forfærdeligt det sker, men styrken bag bøgerne er for mig noget helt særligt at følge. det giver mig blod på tanden til at kæmpe videre. Og hvem ved, måske udgiver jeg en bog en dag
Din bog vil blive givet i jule og fødselsdags gaver, også til folk der har en bedere baggrund end min egen! For jo flere øjne der er på emnet, jo nemmere bliver det for folk at lægge mærke til hvis noget er galt. Om ikk andet få en bedere forståelse.
Mvh Nina-Maj
Hanne Abildgaard Hanne Abildgaard skrev den juni 12, 2012 kl. 4:29 pm:
Kære Hanne
Så blev jeg færdig med din bog. Jeg blev chokeret da jeg læste stykket om børnehjemmet i Skjern. Jeg kendte jo stedet så godt, men jeg havde ikke forestillet mig at I blev budt så barske forhold. Det er utroligt at du igen og igen har formået at trække dig selv op ved hårene. "Korkprop op igen". Jeg kunne ikke have klaret mig igennem al den modgang du har mødt. Et eller andet sted må du have hentet din styrke.
Det er også modigt af dig at skrive en bog så hudløst ærligt som du har gjort det. Man risikerer meget, men du tør.
Jeg omtalte en pige her fra Skjern som også kan huske dig, og hun har fået lovning på at låne din bog når min datter er færdig.
Så inden du ser dig om har hele Skjern by fået læst din storartede bog. Nu håber jeg også at der er nogen som køber den.
Kærlig hilsen Hanne