Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er obligatoriske.
Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.
Det er muligt, at dit indlæg først vil blive vist i gæstebogen, efter det er blevet gennemlæst.
Vi forbeholder os retten til at redigere, slette, eller ikke at offentliggøre indlæg.
100 indlæg.
Jytte Marguerita Andersen Jytte Marguerita Andersen skrev den marts 12, 2013 kl. 7:47 pm
Kære Hanne.
Jeg vandt jo din dejlige bog lige før jul. Da jeg først bedyndte at læse den, var det ikke muligt at lægge den fra mig, før jeg havde læst den færdig. Det resulterede i at jeg selvfølgelig måtte læse den en gang til. Det er en rigtig god bog og skrevet i et sprog, så alle kan følge med. Du fortæller ikke bare om dit liv, men gør det på en meget flot måde, der viser hvilken styrke du også indeholder. Jeg har allerede lånt bogen videre til min datter, der studerer til socialrådgiver og har fået at vide, at der ikke eksisterer noget der hedder den sociale arv. Jeg håber da at de læser din bog og ændrer opfattelse.
I den forening for pårørende til alkoholmisbrugere, som jeg er leder af, vil vi også bruge din bog i vores læsegruppe og jeg håber den vil bidrage til nogen gode samtaler om emnet. Endnu en gang tusind, tusind tak for bogen og gå bare i gang med nogle flere, jeg er sikker på du har flere der gerne vil fortælles.
De bedste hilsner og masser af positiv energi til dig.
Hilsen Jytte
Laila Ammitsbøl Laila Ammitsbøl skrev den februar 11, 2013 kl. 5:31 am
Kære Hanne!
Mange tak for din bog! Den er ærlig og stærk. Det slog mig gang på gang under læsningen at du er en sej overlever. Men faktisk synes jeg bogens største styrke, er at du også viser din sårbarhed og tør tale om de ting, der er svære at ændre.
Din sejhed og styrke virker inspirerende for mig og andre, der er vokset op under forhold, der brød mere ned end de byggede op.
Mange hilsner
Laila
Signe Ryge Signe Ryge skrev den september 17, 2012 kl. 6:12 am
Kære Hanne.
Tak for en fin stund i dit gode selskab i sidste uge. Du har skrevet en flot, indsigtsfuld og bevægende bog - helt uden sentimentalitet. Og du var supergod til at fortælle om den. Jeg er sikker på, at vi har fået lavet et godt program
Bedste hilsner
Signe
Lillian Jessen Lillian Jessen skrev den august 24, 2012 kl. 11:17 am
Kære Hanne, Tak for din ærlige bog, for at vise os din sårbarhed og for at dele dine kampe med os læsere. Din bog har givet mig et dybt indblik i en verden, jeg ikke kendte til. Jeg beundrer dig for din kampånd og evnen til at komme styrket ud på den "anden side". Jeg er sikker på, at du er et forbillede for mange.
Lad os håbe at din bog kan være mere til, at de mennesker der ser disse børn, er mere opmærksomme og ikke blot vender det blinde øje til og tænker, at det nok ikke er så slemt. Lad os alle holde øjnene åbne!
De bedste hilsner Lillian
Nina-Maj Bentzen Nina-Maj Bentzen skrev den juli 10, 2012 kl. 8:30 pm
Kære Hanne
Tak for en vidunderlig bog og din ærlighed! Selv kommer jeg fra en traumatisk barndom og har i godt 12 år levet som misbruger, da jeg ikke havde fået bearbejdet de sår jeg har fået på sjælen af netop denne barndom. Men har nu 4 år clean , er forlovet og venter barn med min dejlige Iannik <3 Og alt dette er grundet at jeg begyndte at søge hjælp. både proffesionelt, men også selvhjælp. Og det må man sige din bog er! Det er så vigtigt for os mælkebøtter, at finde andre vi kan identificerer os med, så vi ikke føler os så alene i verden. Og ligeså skræmmende det kan være at læse giver det samtidig en ro, at vide hvor du er nu. Det samme føler jeg når jeg læser Lisbeth Zornig Andersens bog : Vrede er mit mellemnavn. det er forfærdeligt det sker, men styrken bag bøgerne er for mig noget helt særligt at følge. det giver mig blod på tanden til at kæmpe videre. Og hvem ved, måske udgiver jeg en bog en dag
Din bog vil blive givet i jule og fødselsdags gaver, også til folk der har en bedere baggrund end min egen! For jo flere øjne der er på emnet, jo nemmere bliver det for folk at lægge mærke til hvis noget er galt. Om ikk andet få en bedere forståelse.
Mvh Nina-Maj
Hanne Abildgaard Hanne Abildgaard skrev den juni 12, 2012 kl. 4:29 pm
Kære Hanne
Så blev jeg færdig med din bog. Jeg blev chokeret da jeg læste stykket om børnehjemmet i Skjern. Jeg kendte jo stedet så godt, men jeg havde ikke forestillet mig at I blev budt så barske forhold. Det er utroligt at du igen og igen har formået at trække dig selv op ved hårene. "Korkprop op igen". Jeg kunne ikke have klaret mig igennem al den modgang du har mødt. Et eller andet sted må du have hentet din styrke.
Det er også modigt af dig at skrive en bog så hudløst ærligt som du har gjort det. Man risikerer meget, men du tør.
Jeg omtalte en pige her fra Skjern som også kan huske dig, og hun har fået lovning på at låne din bog når min datter er færdig.
Så inden du ser dig om har hele Skjern by fået læst din storartede bog. Nu håber jeg også at der er nogen som køber den.
Kærlig hilsen Hanne
Laura Søndergaard Laura Søndergaard skrev den juni 6, 2012 kl. 4:44 pm
Hej igen Hanne!
Jeg har lige et enkelt spørgsmål jeg gerne vil stille dig.
Hvordan har du haft det gennem din opvækst?
Det er måske lidt personligt men jeg håber du vil svare på det.
Smilende hilsener Laura Søndergaard.
Laura Søndergaard Laura Søndergaard skrev den juni 5, 2012 kl. 4:50 pm
Hej Hanne!
Jeg er en pige som går i sjette klasse og jeg har projekt uge i denne uge og mit vores overemne er forskellighed og mit underemne er social arv. Jeg vil gerne stille dig nogle spørgsmål som jeg håber du vil svarer på, da din livshistorie virkelig rørte mig. 1. Hvordan er det at vokse op i et miljø med forældre med et alkoholmisbrug?2. Hvordan kan man bryde den sociale arv?3. Hvordan har du brudt den sociale arv?
M.V.H. Laura Søndergaard
Anne Marie Frydendal Anne Marie Frydendal skrev den april 18, 2012 kl. 5:01 am
Hej Hanne, Først havde jeg dig foran mig, hvor du fortalte at du har haft et svært liv, så købte jeg din bog og læste den. Så var det som om du stadig sad foran mig og fortalte.
Du har skrevet meget autentisk om dit liv. Det har været meget berørende at læse om. Ingen tvivl om at du har kæmpet og haft en fightervilje og at dine veje har været meget opad bakke. Jeg fik lyst at have været der for dig, det er ikke rimeligt at et menneske, et barn skal udsættes for det du har været udsat for. Der er mange der har været og desværre er der hvor du var. Det er ikke i orden og jeg håber at du med din bog er med til at åbne øjnene for mange mennesker der ikke ved og forstår hvilken tilværelse nogen mennesker lever. Og at samfundet bliver bedre til at forebygge og hjælpe der hvor der er brug for det. Det fungerer jo ikke optimalt i dag. Jeg har arbejdet med anbragte børn i alle aldre og det er dejligt at opleve at der er mennesker der brænder for det arbejde. Men desværre er samfundet ikke skruet sammen så børnene får hjælpen i rette tid og i lang tid nok eller af rette karakter.
Tak for din indsats, du gør en forskel og breder et håb til andre. Fortsat held og lykke på din vej.
Kærlige hilsner Anne Marie
kathrine Andersen kathrine Andersen skrev den marts 15, 2012 kl. 7:26 am
Hej Hanne. Jeg kom tilfældigvis forbi din side, da jeg søgte under "social arv" på google.dk. Jeg har projekt i psykologi om den negative sociale arv, og tog lige et smut forbi din side her.
Jeg blev meget rørt over dine uddrag fra din bog. - Det er sej at du har taget de hårde tider i hånden, og fået skrevet bogen. - Respekt for det.
Alt vel i din fremtid.
Tanker og smil
Kathrine Andersen
Hanne Abildgaard Hanne Abildgaard skrev den februar 15, 2012 kl. 6:57 pm
Kære Hanne
Da jeg så dit navn på face-book tænkte jeg, at det kun kunne være den pige jeg mødte på Kirkeskolen i Skjern i ca 1964. Hvis det er dig, så boede du på "Rosengården" sammen med Mona, Ellen Margrethe og Helle?
Du var en utrolig sød pige og jeg mindes dig med glæde.
Lad mig vide om du er den pige jeg kendte.
Mange hilsener Hanne Abildgaard
Marianne Marianne skrev den december 19, 2011 kl. 8:43 pm
Hej Hanne.
Tusind tak fordi du har skrevet denne fantastiske bog. Den er så nem at læse og den fanger fra første side. Du beskriver den sociale arv, og den kamp du går igennem for at bryde arven, på en levende og positiv måde. Du giver os andre der også kæmper, et håb om at det kan lade sig gøre.
Mange hilsner Marianne
Amy Amy skrev den december 18, 2011 kl. 5:10 pm
Hej Hanne
Tak for en dejlig aften sammen, jeg glæder mig meget til at læse bogen. Jeg er sikker på at jeg får indsigt og kommer ud på den anden side med mere i min rygsæk. Tusind tak for din hilsen i bogen, det varmer.
Kram Amy
Tina Keller Tina Keller skrev den november 19, 2011 kl. 11:31 am
Kære skønne Hanne....Efter at have læst din bog, tænker jeg gu kan man da bryde den negative sociale arv.....Det er du et stort bevis på...
Du er sååååå sej....Jeg er sikker på at der er mange mælkebøttebørn der vil ha stor gavn af at læse din bog, for der er desværre alt for mange mælkebøttebørn derude...jeg er gift med en af dem....
Det mest glædelige ved at følge med i dit liv, var at uanset hvad var dine børn i centrum, og du valgte dem ubetinget....godt gået Hanne...
Det er skønt at jeg har lært dig at kende, og vil se frem til at være sammen med dig fremover Knus og kærlige tanker fra din nye kollega Tina...
Karl-Christian Frølunde Karl-Christian Frølunde skrev den oktober 27, 2011 kl. 4:42 am
Hej Hanne.
Jeg har netop i dag, afsluttet læsningen af din storartede bog. Langt den største del af din rørende og meget fængslende bog læste jeg i løbet af få dage - kunne ikke lægge den fra mig - men jeg blev pludselig alvorligt arbejdsramt og måtte holde mig til at læse i sengen inden sovetid, hvilket kun kunne blive til ½ halv side pr gang, inden gluggerne absolut ville i. Derfor har du måttet vente så længe på min reaktion.
Jeg har læst din bog med mange smil, nogle få latterudbrud og meget ofte fugtige øjne og jeg har med begejstring anbefalet den adskillige steder.
Håber en dag at komme forbi og hilse på dig.
Kærlig hilsen,Karl-Christian
Datter Datter skrev den september 27, 2011 kl. 1:08 pm
Kære søde mor. Tak fordi du har gjort mig stærk, modig og tak fordi du altid har været der for mig. Tak for alt den kærlighed, og omsorg du har givet mig og stadig tilføjer mit liv. Jeg har lige læst din bog for 3 gang og først nu forstår jeg hvorfor du har handlet som du har gjort. Hvor er du dog en ualmindelig stærk og handle kraftig kvinde. Du har lært mig man aldrig skal give op, og at man skal kæmpe for det man vil. Det er en rigtig god eneskab og have med.
Trods for alle de oplevelser vi to har med i bagagen, føler jeg vi har noget helt unikt sammen som jeg aldrig vil undvære. Er stolt af og kunne kalde dig mor og er stolt af og kunne kalde mig en rigtig fureby.
Jeg elsker dig Knus og tanker din Datter
Karl-Christian Frølunde Karl-Christian Frølunde skrev den august 24, 2011 kl. 3:58 am
Kære Hanne.
Jeg er lige kommet fra nattevagt og kunne til min glæde erfare, at "Mælkebøttebarn" allerede lå i postkassen.
Jeg måtte naturligvis lige kigge lidt i den meget flotte bog og kunne da heller ikke dy mig for blot lige at læse dedikationen til dine tre børn.
Enkelt, usentimentalt og meget smukt. Jeg går nu i seng med en klump i halsen og glæder mig meget til at kaste mig over bogen i sin helhed.
Kærlig hilsen,Karl-Christian
Jeanett Dahl Jeanett Dahl skrev den august 23, 2011 kl. 5:27 am
Hej Hanne!
Først vil jeg sige at det er en helt fantastisk bog du har skrevet... den er bare så godt skrevet at selv den der ikke har været igennem svigt, ville kunne sætte sig ind i at det ikke er for sjov. Jeg er selv blevet svigtet i gennem min barndom, og oplevet meget grimme ting, første gang jeg oplevede udtrykket "mælkebøttebarn" var da jeg gik hod en psykolog... jeg undrede mig lidt over hvad hun mente, hun ligestillede det så med en mælkebøtte der er en blomst, som jo i sig selv ikke er så stærk men alligevel formår at vokse sig op i gennem asfalt. Jeg har gennem hele mit liv fortrængt en masse ting, men efter jeg har læst din bog er der kommet en hel masse op som jeg kan tænke over, det har selvfølgelig været hårdt at genopleve... men på den anden side er det også rart, for så kan jeg virkelig se hvor langt jeg er kommet i mit liv. Og ikke mindst være stolt af at jeg har brudt den negative sociale arv. Knus og Kram Jeanett
Lonny Dramsgaard Lonny Dramsgaard skrev den august 19, 2011 kl. 11:46 am
Kære Hanne. Jeg har nu læst din bog to gange. Første gang slugte jeg den, anden gang gav jeg mig tid til at dvæle ved den. Jeg er imponeret over, den hudløse ærlige måde du skriver på. Mælkebøttebarn, det er en perfekt titel, modsat min som hedder " Prinsesse Gulnare". Men bag begge bøger gemmer der sig den samme skæbne, man gør et barn fortræd. Ingen der selv har prøvet det, kan fuldt ud forstå, hvordan det er at blive svigtet gang på gang. Du er en stærk personlighed, der har formået at kæmpe dig frem til det du er i dag
Jeg kan godt lide din fandenivoldske måde du beskriver dit liv på, der er masser af humor, midt i alt det kaotiske og sørgelige, man er ikke i tvivl om, at du er en overlever.
Hvor har jeg lyst til at holde om dig, og give dig en ordentlig knuser
Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du må få en lykkelig fremtid.
Kærlig hilsen fra Lonny
Lars Linnet Lars Linnet skrev den august 13, 2011 kl. 5:45 pm
Kære Hanne. Har fået læst din flotte bog. Sikke et livtag - godt gået. Jeg er sikker på den vil gøre gavn. De søde linjer hvor du nævner mig er helt fine. Gode steder - der hvor du skriver i kursiv og politiserer - det kunne jo være afsæt for nogle artikler.... Vi ses vel li plusli...
Kærlig hilsen Lars.