Mælkebøttebarn

Sagt om bogen

Dansk Pædagogisk Forum:
En gribende historie - meget vedkommende.

Journalist og forfatter Margrethe Schmidt:
Det er en meget stærk og vedkommende historie,som mange mennesker kunne have glæde og gavn af at læse.
Både børn og voksne, der er vokset op i misbrugsfamilier, men i lige så høj grad pædagoger, lærere, socialrådgivere, læger, psykologer m.m.

Krogs Forlag:
Manuskriptet er både bevægende, livskraftigt og vedkommende.

Multivers - det akademiske forlag:
Jeg har læst uddraget af Mælkebøttebarn og det gjorde indtryk: usentimentalt fortæller du løs. så man fornemmer mennesket bag ordende og din arbejdsindsats er imponerende. Det kan helt sikkert blive en god og vedkommende bog.

Aggi Jensen - forfatter:
Din beretning er en barsk affære og har bud til mange mennesker. Jeg ønsker dig held og lykke.  

Forlaget Klim:
Din beretning er meget gribende og tankevækkende.

Steen Juhler - fagforfatter:
Det er en hudløs ærlig og gribende beretning om en stadig kamp for at bryde den negative sociale arv i dagens Danmark. Foruden skildringen af en hverdag med mange svigt og kampe rummer bogen stærke følelser og erfaringer, der kan give såvel ligestillede som behandlere inspirerende insigt i centrale sociale problemstillinger. Det er ikke en udpræget solstråle historie, men en selvoplevet skæbnefortælling, der kaster lys over vigtige vilkår og valg i livet. Valg, som har afgørende betydning for evnen til at bryde en konstant truende ond cirkel. Som sådan leverer bogen et kærkomment bidrag til forståelsen af den ballast - eller mangel på samme - der former et liv. Både med en række eksempler på de faldgruber, der kan dukke op og et indblik i de kampe, der er nødvendige for at undslippe den nedadgående spiral.